K43, Eskilstunas modernaste kontorskvarter

Moderniseringen av kvarteret Vägbrytaren 1 med adress Kungsgatan 43, därav namnet K43 pågår för fullt. Fastigheten kommer att omvandlas till en social mötesplats för spontana möten, luncher eller bara för att umgås en stund. 

K43 ligger i det centrala expansiva området Kunskapsstråket med gångavstånd till shopping, restauranger och Resecentrum, i närheten växer bland annat den nya högskolan och Munktellstaden fram. 

Kungsgatan är en pusselbit för ett trevligare, tryggare och mer inbjudande gatustråk och upprustningen av den kommer att sträcka sig ända fram till Tullgatan.

Vi skapar Eskilstunas modernaste kontorskvarter.

K43 – en modernisering och kundanpassning av dryga 23 000 kvm

Vi utvecklar, anpassar och moderniserar såväl kontorslokaler som restaurang och service –

totalt drygt 23 000 kvm.

Sökämnen för nyheter.

Nyheter och meddelanden

K43LightLab – ett lokalt samarbete

Nu inleds ett spännande samarbetsprojekt – K43LightLab - mellan Stenvalvet och Mälardalens Högskola. Studenter från Mälardalens Högskola kommer under ledning från Esko Mäkelä att i projektform under fem veckor ta fram en spännande, vacker och funktionell ljuslösning anpassad till den exteriöra pelargången, huvudentrén samt lobbyn. Eleverna arbetar själva med funktion, form och ändamål i uppdragen och kommer att få professionell stöttning av ljusexperterna Kai Piippo och Julia Ekman från ÅF Lighting. Projektarbetena ska resultera i lösningar för att försköna stadsbilden och lyfta fram själva byggnaden genom att låta den ta mer visuell plats. Samtidigt skall ljusinstallationerna leda till en ö

Compass Group till K43

StartFragment Stenvalvet har tecknat ett hyresavtal om ca 2 000 kvm med Compass Group gällande lokaler för restaurang, café och konferensanläggning. Entréplanet kommer då att kunna erbjuda en livfull och trevlig miljö för spontana möten, lunch eller fika. I anslutning till restaurangen och cafédelen kommer det även att byggas en konferensanläggning. Vi hälsar Compass Group välkomna in i lokalerna i augusti 2020!EndFragment

Ny hyresgäst till K43

Stenvalvet har tecknat ett hyresavtal med en stor aktör inom revision, skatte- och affärsrådgivning. Vi välkomnar vår nya hyresgäst i maj 2020!

Aspia AB till K43

Vi välkomnar Aspia till K43! Stenvalvet bygger om och anpassar ca 500 kvm till Aspia med inflyttning i juli 2020.

© 2020 Stenvalvet

Stenalvet logotyp
Följ oss på:
  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle