K43, Eskilstunas modernaste kontorskvarter

Moderniseringen av kvarteret Vägbrytaren 1 med adress Kungsgatan 43, därav namnet K43 pågår för fullt. Fastigheten kommer att omvandlas till en social mötesplats för spontana möten, luncher eller bara för att umgås en stund. 

K43 ligger i det centrala expansiva området Kunskapsstråket med gångavstånd till shopping, restauranger och Resecentrum, i närheten växer bland annat den nya högskolan och Munktellstaden fram. 

Kungsgatan är en pusselbit för ett trevligare, tryggare och mer inbjudande gatustråk och upprustningen av den kommer att sträcka sig ända fram till Tullgatan.

Vi skapar Eskilstunas modernaste kontorskvarter.

K43 – en modernisering och kundanpassning av dryga 23 000 kvm

Vi utvecklar, anpassar och moderniserar såväl kontorslokaler som restaurang och service –

totalt drygt 23 000 kvm.

Sökämnen för nyheter.

Nyheter och meddelanden

Entré mot Bruksgatan

Slutbesiktning pågår av nya entrén mot Bruksgatan. Lite småjusteringar återstår sen planerar vi för att inom kort öppna entrén. Så länge arbetet med innergården pågår så är det endast hiss och trapphus 3 som är åtkomliga från entrén. Men gå gärna dit och titta och testa entrén :)

Lediga lokaler

Nu sitter äntligen vår stora fina vepa på fasaden mot Tullgatan. Stort tack till Sweco som låter oss täcka för några av deras fönster.

Luftigt i filmsalen

Rivning av filmsalen har påbörjats för att möjliggöra ombyggnad för restaurang samt en konferensavdelning. Nya ventilationskanaler ska även dras genom golv och tak i ena hörnet av salen. Just nu är det väldigt luftigt i filmsalen då hela vägen mot innergården är riven.

© 2020 Stenvalvet

Stenalvet logotyp
Följ oss på:
  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle