K43, Eskilstunas modernaste kontorskvarter

Moderniseringen av kvarteret Vägbrytaren 1 med adress Kungsgatan 43, därav namnet K43 pågår för fullt. Fastigheten kommer att omvandlas till en social mötesplats för spontana möten, luncher eller bara för att umgås en stund. 

K43 ligger i det centrala expansiva området Kunskapsstråket med gångavstånd till shopping, restauranger och Resecentrum, i närheten växer bland annat den nya högskolan och Munktellstaden fram. 

Kungsgatan är en pusselbit för ett trevligare, tryggare och mer inbjudande gatustråk och upprustningen av den kommer att sträcka sig ända fram till Tullgatan.

Vi skapar Eskilstunas modernaste kontorskvarter.

K43 – en modernisering och kundanpassning av dryga 23 000 kvm

Vi utvecklar, anpassar och moderniserar såväl kontorslokaler som restaurang och service –

totalt drygt 23 000 kvm.

Sökämnen för nyheter.

Nyheter och meddelanden

Ny trappa på gång

Idag är det full aktivitet vid nya entrén vid besöksparkeringen på Bruksgatan. Gjutning av trapp pågår.

Nya entréer öppnas

Vi är glada att idag äntligen kunna öppna upp de nya entréerna mot Kungsgatan och Bruksgatan. Entréerna kan tillsvidare användas för in- och utpassering under dagtid (07.00 - 16.30). Innan taggar till det nya passagesystemet är utdelade används den gamla huvudentrén under övriga tider.

Ombyggnad för Fortifikationsverket

Ombyggnaden för att iordningställa nya lokaler till Fortifikationsverket har påbörjats. Just nu pågår rivning på plan 6. En bygghiss har monterats på gaveln av huset mot Nygatan, här kommer byggmaterial och sopor att köras så det inte behöver transporteras genom huset.

Ny entré Bruksgatan

Arbetet med nya entrén mot Bruksgatan pågår för fullt och blir klart under hösten. Denna vecka har pelare för skärmtaket monterats samt formarna färdigställts inför gjutningen av nya trappan.

Rökförbud

Från och med 17 augusti är det inte längre tillåtet att röka på husets andra innergård. Rökare hänvisas utanför fastigheten. Alla är välkomna ut på innergården med sin kaffekopp och matlåda.

Innergården

Rivningen av innergården har pågått hela sommaren och går enligt plan. Även väggar är rivna mot plan 2 och 3. Och som ni kan se på bilden så är det inget som är sig likt på gården längre.

© 2020 Stenvalvet

Stenalvet logotyp
Följ oss på:
  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle