K43, Eskilstunas modernaste kontorskvarter

Moderniseringen av kvarteret Vägbrytaren 1 med adress Kungsgatan 43, därav namnet K43 pågår för fullt. Fastigheten kommer att omvandlas till en social mötesplats för spontana möten, luncher eller bara för att umgås en stund. 

K43 ligger i det centrala expansiva området Kunskapsstråket med gångavstånd till shopping, restauranger och Resecentrum, i närheten växer bland annat den nya högskolan och Munktellstaden fram. 

Kungsgatan är en pusselbit för ett trevligare, tryggare och mer inbjudande gatustråk och upprustningen av den kommer att sträcka sig ända fram till Tullgatan.

Vi skapar Eskilstunas modernaste kontorskvarter.

K43 – en modernisering och kundanpassning av dryga 23 000 kvm

Vi utvecklar, anpassar och moderniserar såväl kontorslokaler som restaurang och service –

totalt drygt 23 000 kvm.

Sökämnen för nyheter.

Nyheter och meddelanden

Ny modern kontorslösning

Stenvalvet har fått förtroendet att ta fram en ny modern kontorslösning åt Fortifikationsverket i samma fastighet, K43, som de funnits i sedan 1980. Inflyttning sker sommaren 2019.

Etapp 2

Vecka 16 startar ombyggnationen av entrén i hörnet mot Tullgatan. Entrén blir då stängd fram till den nya är färdigställd. Välkommen in via huvudentrén på Kungsgatan 43.

Flytt av konstverk

Konstverket i entrén monteras ned under noggrann dokumentation för att förvaras och sedan återmonteras inom fastigheten när ombyggnationen är helt färdigställd.

© 2020 Stenvalvet

Stenalvet logotyp
Följ oss på:
  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle